Ελεύθερος ο ανήλικος: «πρωτάρης στον έρωτα και όχι βιαστής»

27χρονη πρώην σύντροφος είχε καταγγείλει ότι την άρπαξε από το λαιμό και τη βίασε

Στο βαρέλι με το μέλι φέρεται, όπως υποστηρίζει, να είχε πέσει με τα μούτρα ο 18χρονος (δεν τα έχει ακόμα συμπληρώσει) σε σχέση με την 27χρονη που κατήγγειλε ότι τη βίασε αφού την άρπαξε από το λαιμό, στο διαμέρισμα της, στο Γάζι. «Δεν υπάρχει βιασμός» ισχυρίστηκε ο λεπτοκαμωμένος πιτσιρικάς, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας ότι η κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη του κοπέλα υπήρξε η πρώτη του ερωτική επαφή.

Για έναν «πρωτάρη», όπως εκείνον, μία τέτοια σχέση ήταν συναρπαστική και πρωτόγνωρη, όπως είπε.  Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι την επίμαχη ημέρα υπήρξε συναινετική ερωτική συνεύρεση, έφαγαν, ήπιαν καφέ, και μάλιστα φέρεται να προσκόμισε στις Αρχές και μία σειρά μηνυμάτων που είχαν ανταλλάξει με την 27χρονη, σε ένα κλίμα ιδιαίτερα ένθερμο.

Ο νεαρός φέρεται ακόμα να είπε ότι στις συναντήσεις του, η 27χρονη του πρόσφερε αλκοόλ, ενώ μία φορά του έδωσε να κάνει και χρήση κοκαϊνης, όπως ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, Γιώργο Κοκοσάλη, ο εντολέας του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης κάθε μήνα ενώπιον της αρμόδιας αστυνομικής Αρχής, ενώ θα υπάρχει και μία παρακολούθηση από επιμελητή ανηλίκων. Ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος καθώς, όπως είπε, κατέστη σαφές ότι ο ανήλικος σε καμία περίπτωση δεν προέβη στις καταγγελλόμενες πράξεις.

Κορυφή